Connect with us

Hír

Mekhi Becton kiharcolta magának a kezdő jobb oldali tackle posztot a Jetsnél

Mekhi Bectont a Jets 2020-ban a 11. pickkel választotta ki, és nagyon jól is kezdődött karrierje, abszolút biztatóan játszott újoncként. Másodévesen viszont az első fordulóban megsérült, kihagyta a teljes szezont, majd egy újabb sérülés miatt a következőt is, mindeközben súlyproblémákkal is küzdött.

Idén viszont egyelőre egészséges, és ugyan elég sok teszt elé állította az edzői stáb, végül kiharcolta magának a kezdő jobb oldali tackle posztot – jelentette be a főedző Robert Saleh, aki hozzátette, hogy ugyan elégedett Bectonnal, de a fiatal tackle nem dőlhet hátra, hanem fenn kell tartania a formáját, ha meg is akarja tartani a pozíciót.

A Jets kapcsán az idei évben a legnagyobb kérdőjel egyértelműen a támadófal széle, ez akár meg is torpedózhatja a nagy álmokat. Az mindenesetre jó jel, hogy Becton meg tudta szerezni magának az egyik tackle posztot, hiszen tehetségben egyértelműen ott is a helye. A túloldalon a 38 éves Duane Brown kezdhet majd, amikor játékra kész állapotban lesz – most szerdán aktiválták a PUP listáról, így edzésbe állhatott. Ha a szezonkezdetre nem épülne fel, akkor Max Mitchell vagy a veterán Billy Turner kaphatna szerepet LT poszton.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!