Connect with us

Hír

Joel Bitonio kiakadt az Eagles védőire

A Browns és az Eagles közös edzést tartott kedden és nem volt felhőtlen a hangulat. Voltak kisebb bunyók és állítólag a Philly védői többször is hozzáértek/megütötték Deshaun Watsont a gyakorlás közben úgy.

“Az ilyen cheap shotok nem férnek bele. Ez csak egy edzés, oda kell figyelned az irányítóra. Nem akarhatsz közel kerülni hozzá, nem akarhatsz hozzáérni vagy megütni. Ehhez képest volt pár ilyen játék. Még szerencse, hogy csak két közös edzésünk volt, mert már a második is kicsit heves volt”

– mondta Joel Bitonio, a Browns támadófalembere.

Teljesen érthető Bitonio kritikája, az irányítókhoz soha és semmilyen körülmények között nem szabad hozzáérni az edzéseken, ezért játszanak mindig piros mezben. Nem lehet tudni, milyen ártatlan esetből lesz súlyos sérülés és nagyon kellemetlen, ha egy tét nélküli edzésen dől ki a csapat legfontosabb tagja.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
2023-08-16 15:47

Hát ez tényleg nem volt szép, szólok a fiúknak, hogy vegyenek vissza. 🙄🙄🙄

Everlast77
Everlast77
2023-08-16 11:15

Meglehet a személynek szólt, és nem a posztnak a vegzálás? Kérdezem!

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  Everlast77
2023-08-16 19:42

Megpróbálom elképzelni, hogy az Eagles öltözőjében a következő beszélgetést:
Az egyik játékos azt mondja: – Ugye ti is hallottátok, hogy ez a Vaccon csávó 40 masszőrnőnek tett mindenféle illetlen ajánlatot?
Mire az egyik csapattársa válaszol: – Igen. És én ezt annyira erkölcstelennek tartom, hogy azóta sem térek magamhoz. Biztos forrásból még azt is hallottam, hogy közben csúnyán is beszélt.
Erre egy harmadik játékos valahonnan hátulról: – Ezt nem hagyhatjuk! Menjünk ki, rúgjuk fel a szabályokat és báncsuk a Vaccont!

És erre a tömeg egy emberként felüvölt: – Igeeeeeeeeeeeeeeen! Zúúúúúúúúzzuk meg!!!!!!!!

… de nem nagyon sikerül elképzelnem…

Tizenkettes
Tizenkettes
Reply to  Everlast77
2023-08-16 12:32

A kérdés maga értelmetlen. Edzésen irányítót nem ütünk meg, nem érünk hozzá, legyen az akár Patrick Mahomes, akár egy harmadik számú QB. “Csak kérdezed”, de mintha a kérdésed alapján enyhítő körülménynek tekintenéd, ha ezek a támadások Watson személyének szóltak volna… Ez az Eagles részéről akkor is parasztság volt, ha mindegyik QB-vel ezt csinálták volna, de akkor is, ha csak Watsonnal.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x