Connect with us

Hír

Josh Jacobs nem fog holdoutolni az alapszakaszban

Josh Jacobs viszonya továbbra sem felhőtlen a Raidersszel, és bár a futó korábban utalt arra, hogy akár az alapszakaszból is hagyhat ki meccseket, jó eséllyel erre végül nem fog sor kerülni. A Las Vegas Review-Journal információi szerint a támadó vissza fog térni a csapathoz még a Broncos elleni szeptember 10-ei szezonnyitó előtt – de hogy pontosan mikor, azt csak ő tudja.

Jacobs még nem írta alá a 10 millió dolláros franchise tagét, így nyugodtan holdoutolhat bármilyen következmények nélkül. Amennyiben viszont az alapszakaszban is folytatná a sztrájkolást, akkor minden meccsel a fizetése 1/17-ed részét, vagyis közel 600 ezer dollárt veszítene – érthető, hogy ezt már nem akarja bevállalni.

A 24 éves játékos 2019-ben 1/24-es volt. Bár karrierje első három évében 3087 yardot és 28 TD-t szerzett 43 meccsen, Josh McDanielsék tavaly mégsem hívták le az ötödik éves opcióját. Ezt a futó 1653 futott- és 2053 scrimmage yarddal  – mindkettő a legtöbb volt a ligában –, valamint 12 TD-vel hálálta meg, aminek köszönhetően Pro Bowler és All-Pro lett. Érthető, miért nem akar csak 10 millió dollárt keresni, bár sok mindent nem tehet az ügyben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!