Connect with us

Hír

A Chiefs kezdő futója egyre közelebb a visszatéréshez

Egyre közelebb a 100 százalékos formához Isiah Pacheco. A Chiefs másodéves futójáról hétfőn lekerült a non-contact sárga mez és Andy Reid szerint jó esély van arra, hogy pályára lépjen a csapat utolsó előszezonmeccsén. Mindez azt jelenti, hogy kis szerencsével ott lehet a kezdőben a Lions elleni szezonnyitón.

Pachecót tavaly a 7. körben draftolta a Chiefs és óriási fogásnak bizonyult. A szezon elején még csak csere volt, majd kiharcolta magának a kezdőt és a szezon végéig 11 mérkőzésen kezdett. Az alapszakaszt 830 yarddal és öt TD-vel fejezte be (előbbi több, mint amennyi az egyetemen bármikor is összejött neki), majd a rájátszásban három mérkőzésen 197 yardot szerzett a földön 5,3 yardos átlaggal. A Super Bowl győzelemből 76 yarddal és egy TD-vel vette ki a részét, tette mindezt törött kézzel és sérült vállal, amelyeket később műteni is kellett.

A potenciális visszatérése nagyon jó hír, a Jerick McKinnon, Clyde Edwards-Helaire és Deneric Prince alkotta hármas nem képvisel különösebben jó minőséget.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group