Connect with us

Hír

Mac Joneson kívül minden irányítóját elküldte a Patriots

A Patriots óriási meglepetésre kivágta Bailey Zappe-t és Malik Cunninghamet. Előbbi a csapat második-, utóbbi pedig a harmadik számú irányítója volt, így jelenleg csak a korábbi első körös Mac Jones maradt a rosteren.

Zappe tavaly negyedik körös volt, újoncként négy meccsen lépett pályára (kétszer volt kezdő), 71 százalékos pontossággal 781 yardot és öt TD-t passzolt három INT mellett. Nem volt lenyűgöző, de nem is volt szörnyű, sőt sok olyan (túlzó) riport is megjelent, hogy akár kitúrhatja Jones a kezdőből. Az edzőtábora és az előszezonja viszont rosszul sikerült, soha nem volt reális esélye a kezdőre, de cserének még így is tökéletes lett volna. Cunningham pedig idén került a ligába draftolatlanként, és bár volt róla pár pozitív riport, de az előszezonban alig kapott lehetőséget (mindössze hat passzkísérlete volt két meccsen).

A Patriots biztosan fog hozni valakit Jones mögé. Ez lehet akár Zappe, de többek között Carson Wentz is opció és biztos, hogy Tom Brady neve is fel fog párszor merülni.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
2023-08-30 09:30

“A Patriots biztosan fog hozni valakit Jones mögé. És biztos, hogy Tom Brady neve is fel fog párszor merülni.”comment image

Fetyke
Fetyke
2023-08-30 06:47

Ezt hívják bizalomnak

tmbb
tmbb
2023-08-30 06:17

Carson Wentz?! na, ne! már több helyen “bizonyított” negatívan! Sajnálnám, ha valaki brahiból felcsípné Zappe-t, azért még is csak ismeri a playbooke-ot.

csak ezt ne
csak ezt ne
2023-08-30 05:23

Vicces kis keret ez jelenleg, 1 QB, 2 futó, 2TE, és 11 falember. Ez vmi új felállást sejtet. Jó csak viccelek. Nyilván hoznak pár arcot még. Meg visszaigazolnak, meg még a kukából is eéőkerül még pár draftolatlan kezdő. Mindez rendben. De azért sokat elmond a szezon előtti munkáról, a válogatásról, meg a táborról. Elég sovánka a lista. A 6 elkapó és 11 falember is csak számosságban sok, amúgy lehet értük is aggódni. A szezon eleje különösen keservesnek ígérkezik

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x