Connect with us

Hír

Mac Joneson kívül minden irányítóját elküldte a Patriots

A Patriots óriási meglepetésre kivágta Bailey Zappe-t és Malik Cunninghamet. Előbbi a csapat második-, utóbbi pedig a harmadik számú irányítója volt, így jelenleg csak a korábbi első körös Mac Jones maradt a rosteren.

Zappe tavaly negyedik körös volt, újoncként négy meccsen lépett pályára (kétszer volt kezdő), 71 százalékos pontossággal 781 yardot és öt TD-t passzolt három INT mellett. Nem volt lenyűgöző, de nem is volt szörnyű, sőt sok olyan (túlzó) riport is megjelent, hogy akár kitúrhatja Jones a kezdőből. Az edzőtábora és az előszezonja viszont rosszul sikerült, soha nem volt reális esélye a kezdőre, de cserének még így is tökéletes lett volna. Cunningham pedig idén került a ligába draftolatlanként, és bár volt róla pár pozitív riport, de az előszezonban alig kapott lehetőséget (mindössze hat passzkísérlete volt két meccsen).

A Patriots biztosan fog hozni valakit Jones mögé. Ez lehet akár Zappe, de többek között Carson Wentz is opció és biztos, hogy Tom Brady neve is fel fog párszor merülni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group