Connect with us

Hír

Meg kell műteni a Seahawks első körös elkapóját, ki kell hagynia a szezonnyitót

Jaxon Smith-Njigba egyelőre hozza azt, amit a draft előtt vártunk tőle, ugyanakkor úgy tűnik, hogy élete első tétmérkőzésére a kelleténél egy kicsit többet kell várnia. Az idei első körös elkapónak ugyanis megsérült a csuklója a Cowboys elleni előszezonmeccsen, amit ráadásul meg is kell műteni, ami a főedző Pete Carroll elmondása szerint 3-4 hét rehabilitációval jár, így az első heti Rams elleni találkozót minden bizonnyal ki kell majd hagynia.

JSN volt az első kiválasztott elkapó az idei drafton, az 1/20-as cetlivel szerezte meg a Seahawks. A főleg slotban használható támadónak nagyon jó edzőtábora volt, ráadásul az előszezonban is jól teljesített, hat elkapásból 73 yardot szerzett a kezdőknek jutó limitált játékidő alatt.

A sérülése nem olyan óriási érvágás a csapatnak Tyler Lockettel és DK Metcalffal a kezdőben, de egy fokkal azért kevésbé félelmetes az amúgy top egység, ha Smith-Njigba helyett mondjuk D’Wayne Eskridge-nek vagy Cade Johnsonnak kell beugrania játszani. Tavaly a slot elkapó hiányát leginkább két tight endes felállásokkal oldotta meg a gárda, de nem véletlenül áldoztak első kört JSN-re, hiányozni fognak a képességei a támadósorból.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!