Connect with us

Hír

Megvan az első magyar győzelem az ELF-ben!

Megszerezte első (pályán aratott) győzelmét a Fehérvár Enthroners az European League of Football bajnokságában! A kontinens elitligájában a magyarok hazai pályán 19-3 arányban múlták felül az eddig szintén nyeretlen Prague Lions együttesét.

A vendégek szereztek vezetést egy mezőnygóllal, azonban erre egyből válaszolt az Enthroners, Kevin Doyle passzát Tóth Nándor húzta le és nyargalt be a célterületre. A félidőig a támadósornak csak egy fumble-re és két turnover on downsra futotta, azonban a védelem nem engedett pontokat: egy fumble-t, egy turnover on downst és egy puntot harcoltak ki. Így a félidőben 6-3 állt az eredményjelzőn.


A harmadik negyedben nem születtek pontok, három punt mellett egy Gáspár Barnabás által lehúzott interceptiont láthatott a publikum. Ezt pedig az utolsó játékrészre fordulva ki is használta a hazai gárda, Madaras Erik 21 yardos futásával két labdabirtoklásnyi lett a különbség. Nem sokkal később Ráthonyi Kende futott TD-je tette fel a pontot az i-re, így a fehérvári alakulat 19-3 arányban diadalmaskodni tudott.

Ez volt az Enthroners első győzelme az ELF-ben, legalábbis ami nem pályán kívül dőlt el (így volt már két W a nevük mellett visszalépések / el nem utazások miatt).

Kiemelt fotó: Kutasi Petra

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!