Connect with us

Hír

Rossz napja volt tegnap a Williams családnak

Nem az augusztus 19 lesz a Williams család kedvenc napja. Több forrás is arról számolt be, hogy az Eagles kivágta a corner Greedy Williamst, míg a Giants a szintén corner Rodarius Williamstől búcsúzott el.

A két testvér közül a fiatalabb Greedy a jobb játékos. Az LSU sztárjaként nagyon ígéretes tehetségnek tűnt, a Browns a 2/46-os cetlivel választotta ki a 2019-es drafton. Már újoncként megkapta a lehetőséget a bizonyításra, 12 meccsen kezdett és nem is teljesített rosszul. A 2020-as idényt egy sérülés miatt kihagyta, majd egy évvel később megint korrekt teljesítményt nyújtott. Tavaly azonban teljesen szétesett a játéka, kiszorult a kezdőből és mindössze 105 snapen kapott lehetőséget, de a nyolc felé szálló labdából így is engedett két TD-t. Az Eagles táborában sem nyújtott maradandót, így a 700 ezer dolláros garantált fizetése ellenére menesztették.

Rodarius az Oklahoma State játékosa volt 2016 és 2020 között. Nem volt különösebben nagy tehetség, a 2021-es drafton csak a hatodik körben vitte el a Giants. Karrierje során 16 tackle, egy INT és két leütött passz került csak a neve mellé.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!