Connect with us

Hír

Minimum 3, maximum 10 év börtönbüntetésre ítélték Henry Ruggst

A korábbi Raiders-elkapó Henry Ruggs megkapta a megérdemelt börtönbüntetését. Tegnap a bíróság háromtól tíz évig terjedő szabadságvesztésre ítélte el Las Vegasban, és ebbe a kötelező minimum három évbe nem számít bele, amit eddig házi őrizetben töltött a 2021 novemberi halálos kimenetelű baleset óra.

Ruggs 250 km/h-s sebességgel száguldozott éjszaka, a véralkoholszintje pedig duplája volt a törvényileg megengedettnek, így okozott balesetet, amiben egy 23 éves nő és a kutyája életüket vesztették. A játékos bűnösnek vallotta magát és úgy tűnt őszintén sajnálja a történteket, most pedig számára is megkezdődhet a mentális gyógyulás folyamata.

Ruggs az Alabama egyetemen pallérozódott, elsősorban sebességéről volt híres, utolsó két évében 1487 yardot és 17 TD-t szerzett. A Raiders 1/12-re választotta ki a 2020-as NFL Drafton, azonban a profik között kevesebb babér termett neki. Összesen 20 meccsen szerepelt másfél szezon alatt, ezek során 921 yardot és 4 TD-t jegyzett. Egy korrekt kezdő szintű játékos mindenképp lehetett volna belőle, azonban ezt a karriert tönkretette ezzel a tragikus balesettel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!