Connect with us

Hír

Tovább erősíti a védőfalát a Browns!

A Browns legnagyobb célja idén a védőfalának megerősítése volt. A szélre érkezett Za’Darius Smith és Ogbonnia Okoronkwo, középre pedig Dalvin Tomlinson és a draftról Siaki Ika. Az újonc DT-k dolga azonban rendkívül nehéz, így Ikára nem feltétlen lehetett számítani 2023-ban, úgyhogy most érkezett még egy veterán a posztra: Shelby Harris. Jordan Shultz számolt be az igazolásról és arról is, hogy egy év alatt ösztönzőkkel együtt maximum $5,25 milliót kereshet majd a védőfalember.

Harrist 2014-ben a hetedik körben draftolta a Raiders, majd játszott kicsit a Jets és a Cowboys színeiben is (főleg a gyakorlócsapatban), majd 2017-ben került a Broncoshoz, ahol végre sikerült berobbannia. Aztán tavaly a Russell Wilson-csere keretében cserélték el Seattle-be, most pedig Clevelandben próbálkozhat.

A Browns futás elleni védekezése tavaly tragikus volt, így mindenképp javítani kellett ezen, ráadásul az új védőkoordinátor Jim Schwartz extra figyelmet szentel a védőfalának, így nem meglepő, hogy alaposan felturbózták az egységet. A hamarosan 32 éves DT futás ellen mindig is jónak számított (legalábbis mióta a Broncosban pályára került), pass rushban azonban az utóbbi két évben már nem nyújtott maradandó teljesítményt.

Persze ha futás ellen jó lenne idén, az már elég is lenne a Brownsnak, minden bizonnyal erre a szerepre szánják.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!