Connect with us

Hír

Most már az egyetem alatt elkövetett törvénysértések miatt is tilthat el az NFL

Az NFL változtatott a Magatartás Szabályzatán és a PFT információi szerint bevezették azt, hogy mostantól nem csak az NFL-ben töltött idő alatt elkövetett törvénysértések után tilthatnak el, hanem az NFL-be lépés előtti kihágások miatt is.

Az eddigi szabályozás szerint csak az NFL-ben töltött idő alatti törvénysértések miatt büntethetett a liga, tehát például Tyreek Hill vagy Joe Mixon nem kaphatott eltiltást azért, amit az NFL-karrierjük megkezdése előtt tettek. Azonban mostantól a ligába érkező újoncok azonnal kaphatnak egy eltiltást, amennyiben az NFL úgy ítélkezik.

Emellett egyébként bővítettek is a Magatartás Szabályzaton és további eseteket írásba foglaltak, például hogy a szexuális bántalmazásba a “kényszerítés” és a “fenyegetőzés” is belekerült, illetve súlyosbító körülmény az előre eltervezés és a rendszeres, adott mintát követő kihágás. Ha ezek korábban benne lettek volna, jó eséllyel hosszabb eltiltást kapott volna Deshaun Watson. Az NFL nem volt minden eshetőségre felkészülve a szabályzatában, ezt próbálják most pótolni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group