Connect with us

Hír

Kivágta kezdőért küzdő tackle-jét a Titans, miután több verekedést is indított a táborban

Nehéz megjósolni, hogyan is fog pontosan kinézni a Titans támadófala a szezon elején, milyen összeállítást tudnak a pályára küldeni az edzők. Most mondjuk egy kicsit tisztult a kép, ugyanis az eddig a kezdő jobb oldali tackle pozícióért küzdő Jamarco Jonest kivágta a gárda, ugyanis nem egy alkalommal indított verekedést az edzőtáborban.

Kedden a sztár belső védőfalember Jeffery Simmonsszal kezdtek el lökdösődni, leverték egymás sisakját is, és mindketten mehettek zuhanyozni. Csütörtökön pedig Jones kiosztott egy szabálytalan blokkot, majd a linebacker Azeez Al-Shaairral szólalkozott össze és szét kellett választani őket – a falember ekkor is mehetett zuhanyozni, és többet már nem is öltheti magára a csapat mezét, hiszen később kivágták.

Alapvetően Nicholas Petit-Frere a csapat jobb oldali tackle-je, azonban ő hatmeccses eltiltással kezdi a szezont a fogadási szabályzat megszegése miatt. A helyén Jones kapta a legtöbb szerepet az első csapattal eddig, szóval ő számított a várható kezdőnek. Sokatmondó, hogy az egyébként kemény stílusáról ismert Mike Vrabelnek is sok volt, amit művelt két egymást követő edzésen (szerdán szabadnaposak voltak a srácok).

Jones kivágásával a veterán Chris Hubbard, a hatodik körös újonc Jaelyn Duncan, a tavalyi draftolatlan Andrew Rupcich és az idei draftolatlan John Ojukwu küzdhet meg a kezdőért. Nem túl szép kilátások.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!