Connect with us

Hír

Kivágta kezdőért küzdő tackle-jét a Titans, miután több verekedést is indított a táborban

Nehéz megjósolni, hogyan is fog pontosan kinézni a Titans támadófala a szezon elején, milyen összeállítást tudnak a pályára küldeni az edzők. Most mondjuk egy kicsit tisztult a kép, ugyanis az eddig a kezdő jobb oldali tackle pozícióért küzdő Jamarco Jonest kivágta a gárda, ugyanis nem egy alkalommal indított verekedést az edzőtáborban.

Kedden a sztár belső védőfalember Jeffery Simmonsszal kezdtek el lökdösődni, leverték egymás sisakját is, és mindketten mehettek zuhanyozni. Csütörtökön pedig Jones kiosztott egy szabálytalan blokkot, majd a linebacker Azeez Al-Shaairral szólalkozott össze és szét kellett választani őket – a falember ekkor is mehetett zuhanyozni, és többet már nem is öltheti magára a csapat mezét, hiszen később kivágták.

Alapvetően Nicholas Petit-Frere a csapat jobb oldali tackle-je, azonban ő hatmeccses eltiltással kezdi a szezont a fogadási szabályzat megszegése miatt. A helyén Jones kapta a legtöbb szerepet az első csapattal eddig, szóval ő számított a várható kezdőnek. Sokatmondó, hogy az egyébként kemény stílusáról ismert Mike Vrabelnek is sok volt, amit művelt két egymást követő edzésen (szerdán szabadnaposak voltak a srácok).

Jones kivágásával a veterán Chris Hubbard, a hatodik körös újonc Jaelyn Duncan, a tavalyi draftolatlan Andrew Rupcich és az idei draftolatlan John Ojukwu küzdhet meg a kezdőért. Nem túl szép kilátások.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Piiter
Piiter
10 months ago

Vagy nagyon hülye, vagy így egyszerűbb volt szerződést bontani. Egy hét,és kiderül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x