Connect with us

Hír

Rövidhírek: Sérülések, kivágások a keretszűkítések reggelén

Magyar idő szerint ma este 10 óráig kell 90 fősről 53 fősre csökkenteniük a csapatoknak a keretüket – erről egyébként élő követővel jelentkezünk majd az oldalon. A legtöbb franchise már megkezdte a keretszűkítést és kisebb neveket lapátra is tettek. Most a közepesen fontosakkal foglalkozunk, illetve volt pár sérülés is, ami szót érdemel.

A Jaguars a negyedik körös újonc linebacker Ventrell Millert tette IR-re, így neki véget is ért a szezon. Nagy szerepe nem lett volna idén a csapatban, de a fejlődésének mindenképp gátat szab a sérülés. Emlékeztetőül, akit a keretszűkítés előtt tesznek IR-re, az idén már nem léphet pályára, akit viszont csak utána, az játszhat három fordulót követően.


A Broncosnál a veterán slot cornerback K’Waun Williamsnek kellett megműteni a bokáját. Azt még nem tudni, hogy mennyit kell kihagynia, de vélhetően nem az egész évet, így majd bekerül az 53 fős keretbe és utána teszik IR-re. Nagy érvágás a kiesése, hiszen egy nagyon jó nickel cornerről van szó, a helyére pedig nem igazán van pótlása a csapatnak.


A Titansnél a tavalyi negyedik körös futó Hassan Haskins került IR-re, így kihagyja a szezont. Idén egyébként le is tartóztatták bántalmazás miatt. Derrick Henry mögött így az újonc Tyjae Spears és a tavalyi draftolatlan Julius Chestnut lesz a keretben.


A Buccaneers menesztette egyrészt a harmadik számú irányító John Wolfordot, másrészt a hatodik körös újonc pass rusher Jose Ramirezt. Tudomásunk szerint egyelőre ő a legmagasabban draftolt újonc, aki nem fért be a végső keretbe.


A Colts kivágta a korábbi harmadik körös, ex-Steeler elkapó James Washingtont.


A Jets a tavaly újoncként 400 scrimmage yardot szerző Zonovan Knightot menesztette.


A Vikings a védőfalában végzett tisztogatást, ugyanis Ross Blacklock és Sheldon Day is lapátra került a DT-k közül. Kisebb meglepetésnek számíthat, hiszen nem valami ütős a felhozatal a fal közepén.


A Dolphinsnál a kivágás sorsára jutott az elkapó Keke Coutee és a linebacker AJ Johnson is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group