Connect with us

Hír

TRADE: Két támadófalemberért is cserélt a Patriots

Kedd délutánig kell a csapatoknak lecsökkenteni a rostereket 53 főre, így a következő másfél napban sok kisebb-nagyobb cserét láthatunk. A Patriots most kettő ilyet is összehozott, amikkel két támadófalembert szerzett. Előbb a New England a futó Pierre Strongért cserébe megszerezte a Texanstól a támadófalember Tyrone Wheatley-t, majd egy hatodik körös picket küldött a Vikingsnak a szintén falember Vederian Lowe-ért cserébe.

Strong tavaly negyedik körös választott volt, míg a 2020-ban draftolatlan Wheatley még soha nem lépett pályára az alapszakaszban, így elsőre akár furcsa is lehet a csere. Ugyanakkor a futó újoncként leginkább csak a speciális egységben kapott szerepet, az idei előszezonban és edzőtáborban pedig nagyon gyengén teljesített. Eközben Wheatley-nek  – aki egyébként a Giants korábbi első körösének, Tyrone Wheatley Sr.-nak a fia – elég jó előszezonja volt: 98 snapen lépett pályára, remekült blokkolt futáshoz és egyetlen sacket sem engedett.

Lowe mindeközben tavalyi hatodik körös játékos, és neki sincs sokkal több tapasztalata Wheatley-nél. Tavaly 33 snapet kapott az utolsó fordulóban left tackle-ként, ahol pihentetett a Vikings. Az előszezonban 140 snapen játszott, de két sacket is engedett.

A Patriotsnak nagy gondja van jelenleg a támadófalával, hiszen sok sérülttel küzdenek és egyébként sem tűnik olyan erősnek a felhozatal, mint ahogy tőlük megszokhattuk. Különösen igaz ez tackle poszton, ahol Trent Brown túloldalára nem találták meg a megfelelő embert még – habár az is meglepő lenne, ha Lowe vagy Wheatley lenne a megoldás.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!