Connect with us

Hír

HIVATALOS: CJ Stroud a Texans kezdő irányítója!

Az előszezon utolsó meccsén még pályára lépett CJ Stroud, majd ezt követően a főedző DeMeco Ryans bejelentette, hogy az 1/2-re kiválasztott újonc lesz a csapat kezdő irányítója az alapszakasz kezdetén is. A lépés egyáltalán nem meglepő, azonban most vált hivatalossá.

Ezzel három újonc kezdőnk is lesz az első fordulóban, hiszen a Panthers az 1/1-es Bryce Younggal, a Colts pedig az 1/4-es Anthony Richardsonnal vág majd neki a 2023-as szezonnak.

Stroudnak nem indult jól az előszezon a Patriots védelme ellen, a második fordulóban a Dolphins ellen viszont már egyértelműen jobban játszott. Most a Saints ellen sok lehetőséget nem kapott, négy passzából kettő volt sikeres 16 yardért, de az egyik touchdownnal végződött. Összességében sok minden új nem derült ki róla a preseasonben (11/20, 89 yard, TD, INT), úgyhogy várjuk a téttel bíró meccseket.

A Texans a Ravens ellen kezdi meg az alapszakaszt, szóval nem lesz egyszerű dolga a fiatal QB-nak, a Hollók védelmét ugyanis a liga 10 legjobbja közé várjuk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!