Connect with us

Hír

Várhatóan eltiltják Alvin Kamarát

A Saints sztárfutójára, Alvin Kamarára eltiltás vár – számolt be Ian Rapoport. Már egy ideje várunk az eltiltás hírére, hiszen még egy 2022 februári, Las Vegas-i incidens miatt nyomoztak vele kapcsolatban, azonban egyelőre még nem jelentették be, mennyit kell majd kihagynia a támadónak. Kamara tegnap találkozott Roger Goodellel, ami vélhetően az utolsó – és egyben nagyon is fontos – dominó az ügyben, így várhatóan hamarosan kiosztják a megérdemelt büntetést.

A tegnapi találkozón Kamarának lehetősége volt elmondani a sztorit a saját szemszögéből, reményei szerint megmagyarázva, hogy mi vezetett oda, hogy egy liftben a barátaival közösen eszméletlenre vertek egy férfit. Ennek a meetingnek elég nagy fontossága van Goodell szemében, hiszen Kamara megbánást tanúsít, akkor akár engedékenyebb is lehet a kommisszár.

Jó eséllyel 4-6 mérkőzés környékén lehet majd az eltiltás a korábbi precedensek alapján, de most már nem kell sokat várnunk, hogy kiderüljön a konkrét meccsszám. Kamara távollétében az idén igazolt, tavalyi TD-király Jamaal Williams, illetve a harmadik körös újonc Kendre Miller veheti át a futások oroszlánrészét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!