Connect with us

Hír

Megsérült Cooper Kupp, kiesett a Broncos és a Steelers újonc cornere is

Rövidhíreink következnek sérülések kapcsán.

A Ramst még az ág is húzza. Nem elég, hogy tavaly milliónyi sérültjük volt, illetve hogy a védelemben Aaron Donaldon kívül szinte nincs más értékelhető játékosuk, most még a két sztártámadójuk közül is elvesztették az egyiket egy időre. Cooper Kuppnak ugyanis megsérült a combhajlítója a keddi edzésen, és a tegnapi hírek szerint jó pár hetet ki kell hagynia. Minimum néhány hétről van szó, de a Rams óvatos is lehet az elkapó visszatérésével, így az előszezonban nem fogjuk látni (bár Sean McVay egyébként sem játszatja a kezdőit nyáron), de akár a szezonkezdete is veszélyben lehet.

Hiányában nem néz ki valami jól a Rams WR-sora: Van Jefferson, Ben Skowronek, az ötödik körös újonc Puka Nacua, Tutu Atwell és DeMarcus Robinson alkotják az egységet.


A Chiefsnél jobb híreknek örvendhetnek, méghozzá hogy a kezdő futó Isiah Pacheco hamarosan visszatérhet a pályára – James Palmer szerint legkésőbb augusztus 20-ig zöld utat kap az orvosoktól. A running backnek a válla és a keze is komolyabban megsérült korábban, úgyhogy jelenleg non-kontakt mezben vesz csak részt az edzéseken. Így viszont akár az előszezon utolsó meccsére is visszatérhet, de ha nem is akarják ezt erőltetni, a szezonnyitóra bevethető lesz.


A Steelers hetedik körös cornerbackje, Cory Trice non-kontakt sérülést szenvedett az edzéseken, és mivel a Steelers már most IR-re rakta, ezzel véget is ért az újonc idénye. A szabályok értelmében akit az 53 fős keretszűkítés előtt tesznek sérültlistára, azt már nem is lehet aktiválni onnan idén. Trice egy tehetséges játékos, igazából a kórlapja miatt volt csak elérhető a 7. körben.


A Broncos is elvesztette újonc cornerbackjét, habár szerencséjükre nem olyan hosszú időre, mint a Steelers Trice-t. Denverben a harmadik körös Riley Moss dőlt ki, akinek meg is kellett műteni a hasizmát, így várhatóan négy hét kényszerpihenőre kényszerül. Ez azt jelenti, hogy az edzőtábort és az előszezont ki kell hagynia, de a szezonnyitóra ott lehet. Így viszont nem tud megküzdeni a kezdőért, amit vélhetően Damarri Mathis fog megszerezni Pat Surtain túloldalán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!