Connect with us

Hír

Véget ért Russell Gage szezonja

Rossz hírek érkeztek a Buccaneers táborából, ugyanis az egész idényre kidőlt Russell Gage. A csapat harmadik számú elkapója a tegnapi edzésen kapott a térdéhez (kontaktus nélkül) és már akkor lehetett tudni, hogy súlyos a probléma. Gage könnyek között hagyta el a pályát, és ugyan nem részletezték a sérülést pontosan, de jó eséllyel valamelyik térdszalagja adhatta meg magát.

Gage a Falcons hatodik köröse volt 2018-ban. Tavaly igazolt a Bucshoz évi 10 millió dolláros fizetésért, ami elég meredek volt, tekintve hogy az elkapónak soha nem volt még csak 800 yardja sem a profik között. Tampában sem váltotta meg a világot, az elkapósort sújtó sérülések ellenére is csak 426 yardot és öt TD-t jegyzett. A sérülés tehát nagyon rosszkor jött a számára, jövőre ugyanis 6,48 millió dollárt spórolva lehet majd elküldeni és jó eséllyel élni is fog a lehetőséggel a csapat.

Mike Evans és Chris Godwin mögött így nyílttá vált a verseny a harmadik számú WR szerepkörre, amiért Taye Barber, David Moore, Deven Thompkins, Kaylon Geiger, Rakim Jarrett, Cephus Johnson, Ryan Miller, Trey Palmer és Kade Warner küzdhet meg a következő két hétben – nem egy veretes névsor. Talán az idei hatodik körös Trey Palmernek lehet erre a legnagyobb esélye, aki állítólag harcban volt Gage-dzsel is a WR3 helyért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!