Connect with us

Hír

Végre szerzett magának egy jó pass rushert a Bears

A Bears tavaly a liga legrosszabbja volt pass rushban: 32. helyen végeztek sackekben (22) és nyomásgyakorlásokban (172) is. Az egységen pedig nem igazán próbáltak meg erősíteni, egyedül a Titansben rotációs szereplő DeMarcus Walker érkezett, szóval még mindig a chicagói tűnt a liga legrosszabb pass rush egységének. Most viszont sikerült egy komolyabb erősítést eszközölni, ugyanis Adam Schefter információi szerint Yannick Ngkaoue-t igazolták le egy évre $10,5 millióért.

Ngakoue tavaly egyedül több sacket szerzett (9,5), mint a Bears defensive endjei összesen (6,5), és nem volt még olyan év, ahol ne jegyzett volna legalább 40 nyomásgyakorlást, szóval az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.

Ez lesz a veterán pass rusher ötödik csapata a 2020-as szezon kezdete óta. Karrierjét Jacksonville-ben kezdte, újonc szerződése lejárta után kapott egy franchise taget, de elcserélték Minnesotába, ahonnan hat meccs után továbbpasszolták Baltimore-ba. Utána egy évet Las Vegasban, egyet Indianapolisban töltött, most pedig Chicagóba költözik.

A 28 éves védő futás ellen mindig is egy szinte használhatatlan játékos volt, ellenben passzsiettetésben mindig is jó szintet képviselt. Robbanékonyságával, hajlékonyságával sok gondot okoz az ellenfél tackle-jeinek, majd irányítóinak is. Jól illik egyébként Matt Eberflus rendszerébe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!