Connect with us

Érdekességek

A Chiefs lehet az ötödik címvédő, ami két vereséggel kezdi a szezont

A Chiefs Patrick Mahomes karrierje során először kikapott az alapszakasz első fordulójában. Azóta visszatért Travis Kelce és Chris Jones is a kezdőbe, így jó esélyei vannak a csapatnak a győzelemre a Jaguars ellen. Ha viszont mégsem sikerül nyerni, akkor a Chiefs lenne az ötödik címvédő a történelemben, ami két vereséggel kezdi az időt.

Az első 0-2-vel rajtoló bajnok a 49ers volt 1982-ben, majd öt évvel később a Giants is beragadt (mindkét idényben sztrájkoltak a játékosok). A következő delikvens a Cowboys, amely 1993-ban kezdett két vereséggel, köszönhetően többek között a legendás futó, Emmitt Smith holdoutjának. Az utolsó a listán pedig az 1999-es Broncos, ami nem tudott mit kezdeni John Elway visszavonulásával. A négy gárda közül egyébként csak a Dallasnak sikerült legalább a rájátszásba bejutni az idény végén, van tehát miért izgulnia a Chiefsnek.

Ami a címvédő mellett szól, hogy Mahomes még soha nem kezdett 0-2-vel a pályafutása alatt, de Andy Reiddel se gyakran fordult elő hasonló, legutóbb 2014-ben nem jött ki neki a lépés a szezon elején (végül így is 9-7-tel végzett a KC). Továbbá Mahomes 4-0-s mérleggel rendelkezik a Jaguars ellen és az irányításával még soha nem fordult elő olyan, hogy egy hétnél tovább legyen negatív mérlege a Chiefsnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group