Connect with us

Érdekességek

A Browns olyanra készül, amire 30 éve nem volt képes

A Browns olyan dologra készül hétfő éjjel, amire nagyon régen nem volt példa a franchise történetében. Ugyanis legutóbb 1993-ban, tehát 30 évvel ezelőtt volt képes 2-0-val kezdeni a clevelandi alakulat – akkor egyébként Bill Belichick volt a főedző. Azóta a csapat elfogyasztott 12 főedzőt és 38 kezdő irányítót (a legtöbbet ebben az időszakban), de egymás után két győzelemmel még nem sikerült kezdeni a szezont. A jelenlegi Browns roster tagjai közül mindössze 8-an voltak életben, amikor ez utoljára megtörtént.

De nem elég, hogy 30 éve nem kezdtek egy szezont sem 2-0-val, most egy igazi mumus ellen kellene ezt összehozni. A Browns ugyanis utoljára 2003-ban, tehát 20 évvel ezelőtt tudta megverni a Steelerst Pittsburghben az alapszakaszban.

A Browns egyébként 2,5 pontos favoritnak számít, ami az első hét fényében nem feltétlen meglepő, hiszen a Steelers offense semmit sem tudott kezdeni a 49ers védelmével, miközben a Browns defense szétszedte a Bengals támadósorát.

Az is egy meghökkentő adat, hogy a Browns nem volt favorit Pittsburgh-ben 1989 óta – 34 éve. Az volt egyébként az utolsó szezon, amikor a Browns a Steelers előtt végzett a csoportban a végelszámoláskor – meg is nyerte az AFC Centralt a csapat, a történelme során utoljára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!