Connect with us

Érdekességek

A Jets öt főműsoridős meccséből csak kettő mozgatható

Aaron Rodgers megszerzése után a Jets lett az NFL egyik legizgalmasabb franchise-a, aminek megfelelően hat főműsoridős meccset is kapott a csapat a szezon előtt. A gárda, a szurkolók és a tévétársaságok legnagyobb bánatára azonban Rodgers négy snap után megsérült a Bills elleni hétfő esti rangadón.

Az NFL-t rengeteg kritika érte amiatt, hogy a várakozásokhoz képest gyengébben teljesítő/unalmasabb csapatok kaptak főműsoridős meccseket. A probléma megoldására azt találták ki, hogy szükség esetén meg lehet változtatni a pime-time mérkőzések párosítását, de nem mindegyiket. A Jets esetében a hátralévő öt meccsből kettőt lehet kivenni főműsöridőből: a 10. heti Raiders elleni SNF- és a 17. fordulós Browns elleni TNF mérkőzést.

A liga egyelőre próbálta nyugtatni a kedélyeket, hisz mehet a Jetsnek jól Rodgers nélkül is. Ugyanakkor nagyon meglepő lenne, ha végül mind az öt főműsoridős találkozóját megtarthatná a Zach Wilsonnal (vagy valamelyik másik elérhető középszerű irányítóval) felálló csapat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!