Connect with us

Érdekességek

Justin Jeffersonnál soha senki nem érte el gyorsabban az 5000 elkapott yardot

Justin Jefferson talán a liga legjobb elkapója, és még csak a negyedik szezonját kezdte meg – tavaly év végén ő lett a rekorder első három szezonban elkapott yardokban (4825). Aztán múlt héten az első fordulóban 150 yard fölé jutott, amivel a legendás Randy Moss rekordját adta át a múltnak a 25 éves kor alatt összehozott 150 yardos meccsek tekintetében – Jeffersonnak az volt a kilencedik.

Most az Eagles ellen összejött a 10. ilyen is, hiszen 159 yardot tett be a közösbe. Ennél mondjuk 100-zal kevesebb is elég lett volna a következő rekordjához: ő lett az az elkapó, aki a valaha volt leggyorsabban érte el az 5000 yardos álomhatárt. Eddig ezt a rekordot Odell Beckham tartotta 54 meccsel, Jeffersonnak viszont 52 is elég volt ehhez.

Felhőtlenül mondjuk nem örülhetett ennek, hiszen a Vikings kikapott, és ebben szerepet játszott az elit WR hibája is, amikor a célterülethez érve megpróbálta benyújtani a labdát a gólvonal mögé, de kiesett a játékszer a kezéből, ami az endzone-ban hagyta el a játékteret, így az Eagles jöhetett támadni.

További fun fact Jefferson 5000+ yardjával kapcsolatban: már 24 évesen, mindössze 52 meccsel a lábában több elkapott yarddal rendelkezik, mint a Bears franchise bármelyik játékosa a történelem során.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!