Connect with us

Hír

Aaron Jones, Christian Watson és Brandin Cooks sem játszik ma, Greg Dulcich IR-re került

Rossz híreket kapott a Packers a mai Falcons elleni találkozó előtt, ugyanis sem az első számú elkapó Christian Watson, sem az első számú futó Aaron Jones nem tudja vállalni a játékot – írja Adam Schefter. Mindketten kérdőjelesek voltak korábban.

Jones helyét AJ Dillon veheti majd át, Watson hiányában pedig ahogy múlt héten, most is Romeo Doubs, Jayden Reed és Samori Toure kaphat nagyobb szerepet, illetve a tight end Luke Musgrave-re hárulhat nagyobb felelősség. Nem könnyítik meg tehát a sérülések Jordan Love dolgát, két legjobb playmakere nem bevethető.


Szintén nem fog ma sérülés miatt pályára lépni a Cowboys elkapója, Brandin Cooks. Hiányában a Jets elit védelme ellen CeeDee Lamb mellett Michael Gallupnak és KaVontae Turpinnek, esetleg Jalen Tolbertnek kell fellépnie.


Két támadófalemberről is beszámolhatunk még: a Titansnél az első körös újonc guard Peter Skoronski hagyja ki a Chargers elleni mérkőzést, a Bearsnél pedig az idén igazolt guard Nate Davis nem fog pályára lépni a Buccaneers ellen, ugyanis haláleset történt a családjában.


Mindeközben IR-re került a Broncos tight endje, Greg Dulcich, akinek így ki kell hagynia nem csak a mai Commanders elleni találkozót, de az azt követő három mérkőzést is. A helyén Adam Trautman kaphat nagy szerepet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!