Connect with us

Hír

BREAKING: Aaron Rodgers megsérült, véget ért a szezonja

Aaron Rodgers vezette ki a New York Jetset a pályára, ami hidegrázós jeleneteket eredményezett, azonban nem sokkal később az egész MetLife Stadium megfagyott. A jövőbeli Hall of Famer irányító ugyanis mindössze négy snap után megsérült és nagyon úgy tűnik, hogy ennyi is volt az idei szezonja.

UPDATE: már hivatalos is.

Rodgers egyébként mind a négy snapje során nyomás alatt volt, a negyediknél Leonard Floyd ment át a left tackle Duane Brownon és ért oda az irányítóra, aki földre vitel közben megsérült. Először nem tűnt olyan súlyosnak a dolog, de aztán kiskocsival vitték be a röntgen-szobába. Itt egyébként negatív eredményeket kaptak, de rögzítették a lábát, így biztossá vált, hogy nem tér vissza a meccsbe.

Később Ian Rapoport szállította az információt, hogy a Jetsnél attól tartanak, hogy az Achillese sérült meg Rodgersnek, ami azt jelentené, hogy véget is ért a szezonja. A meccs után Robert Saleh is megerősítette ezeket a híreket és azt mondta, hogy nem néz ki jól a helyzet.

Rodgers helyét Zach Wilson vette át a pályán, akivel (vagy inkább aki ellenére) a Jets meg tudta verni a Bills együttesét hosszabbításban – a védelem és a special team hathatós közreműködésével. Saleh megerősítette, hogy Wilson a csapat kezdője a továbbiakban, de azért ne lepődjünk meg, ha érkezik egy szabadügynök vagy jelenleg más csapatnál játszó irányító.

Packers szurkolóknak még fontos információ, hogy így nem első-, hanem csak második körös picket kapnak a Jetstől a jövő évi drafton, hiszen az volt a kitétel, hogy Rodgersnek a snapek 65 szézalékán pályán kell lennie, ami így nem teljesül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!