Connect with us

Hír

Megállapodott a Chiefs és Chris Jones, a védő visszatér!

Véget ért Chris Jones holdoutja, az elit védőfalember ugyanis megállapodott a Chiefsszel – írja minden releváns forrás. A védőnek azonban nem sikerült sok mindent elérnie az első információk alapján.

Jones egy hosszú távú, rekordközeli szerződést szeretett volna kiharcolni magának, ehhez képest csak az idei évre sikerült megállapodniuk a feleknek. Azt pontosan nem tudjuk egyelőre, hogy mennyi pénzt fog keresni az eddigi $19,5 millió helyett, de állítólag főleg ösztönzőket pakoltak rá a kontraktusra. Így tehát Jonesnak nem sikerült érvényesítenie az érdekeit, a Chiefs viszont jól járt azzal, hogy nem adta be a derekát.

Jones több mint 3 millió dollárt veszített a holdoutjával, ennyi büntetést kellett befizetnie. Érdekes lesz látni a részleteket, hogy ezt miképp tudja visszaszerezni és hogy pontosan mivel kompenzálta a Chiefs az elit játékost. Illetve ezzel együtt az is biztossá vált, hogy Jones szerződése tavasszal lejár, tehát elméletileg szabadügynök lesz. Ennek kapcsán még érdekes kérdés, hogy sikerült-e a védőfalembernek esetleg egy no-tag záradékot beletenni az átalakított szerződésbe.

A részletekre tehát még várni kell, de a legfontosabb futballszempontból az, hogy Jones a héten visszatér a Chiefshez és vélhetően játszani is fog a Jaguars elleni rangadón.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group