Connect with us

Hír

Cam Akers megint kijátszotta magát a Ramsből, ismét árulja a csapat

Tavaly a Rams és Cam Akers között eléggé megromlott a viszony, a futó ki is került a csapatból “filozófiai és focival kapcsolatos” nézeteltérések miatt. A korábbi második körös játékost meg is próbálta elcserélni a csapat, de végül nem sikerült cserepartnert találni (egyes riportok szerint a menedzsment kapott ajánlatokat, de visszautasították őket), a felek elásták a csatabárdot és Akers bomba formában fejezte be a tavalyi idényt. Most viszont kezdődik minden elölről.

Akersről többször is pozitívan nyilatkozott Sean McVay a holtszezonban, az első fordulóban kezdett is, ugyanakkor 22 futásból csak 29 yardot tett be a közösbe, a 2022-ben ötödik körös Kyren Williams egyértelműen sokkal jobban teljesített. 49ers ellen pedig már az aktív keretbe sem került be és azóta több riport is megjelent arról, hogy a Rams ismét árulja a futót. Ő maga egyébként értetlenül áll a dolog előtt.

A 24 éves támadó újoncként magas szinten teljesített, 191 futásból 846 yardot és négy TD-t szerzett, de 2021-ben sérülés miatt csak 72 snapje volt, tavaly pedig az első 15 forduló alatt egyszer sem lépte át a 100 yardos határt. A szezon utolsó három meccsén viszont háromszor is 100 yard fölé jutott és három TD-t is szerzett, de a formáját nem sikerült átmentenie. Egy 6-7. körös picknél többet aligha remélhetnek érte Los Angelesben.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x