Connect with us

Hír

Chandler Jones: A Raiderstől kérdezzétek, hogy miért nem játszhatok

Chandler Jones teljesen egészséges, de nem játszott a Raiders első alapszakaszmeccsén. Ez feltehetően összefüggött azzal, hogy a pass rusher korábban nyilvánosan kritizálta a franchise-t, és mivel a problémákat azóta sem sikerült megoldani, így Jones a héten megint nem fog pályára lépni. Sőt a legújabb kirohanása után az sem kizárt, hogy többet már nem látjuk őt Raiders mezben.

Jones korábban egy azóta már törölt posztban azt írta: “Basszátok meg, nem akarok a Raidersben játszani”, ha Josh McDaniels a főedző vagy Dave Ziegler a GM. Ekkor többek között azt állította, hogy a menedzsment kvázi kitiltotta őt a csapat létesítményéből, nem is engedik ott edzeni és emiatt kénytelen egy helyi edzőteremben készülni a szezonra. A mostani kirohanásában viszont már kissé összefüggéstelenül különböző titkokról írt, de nem árult el részleteket, csak annyit, hogy kérdezzék a tulajdonos Mark Davist arról, hogy mi is a valódi oka az ő mellőzésének.

Nem gyakran látunk ilyet, egyesekben már az is felmerült, hogy Jonesnak valamilyen mentális problémája lehet (hasonlóan Antonio Brownhoz). Hogy mi az igazság és mi miatt különbözött ennyire össze a csapat és a védő, azt egyelőre nem tudni. Ami tény, hogy a tavaly 3 évre 51 millió dollárért leigazolt pass rusher eddig óriási csalódás (mindössze 4,5 sacket jegyezett tavaly 15 meccsen), kivágni pedig nem lehet, mert még idén is van közel 10 millió dollár garantált fizetése.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!