Connect with us

Hír

FK! FIRST Craft Beer Fantasy League 2023 – az 1. forduló

Véget ért az 1. forduló 2023-as FK! FIRST Craft Beer Fantasy Bajnokságban, mi pedig érkezünk a heti összefoglalónkkal és a nyitókör nyerteseivel, akik közül a legtöbb pontot szerző, illetve a ligák legjobbjai közül a legkevesebb pontot a padon hagyó játékos egy hatos pakk kézműves sört nyert a FIRST kézműves sörfőzde jóvoltából. Ahogy tavaly, úgy idén is díjazzuk a legnagyobb pontkülönbséggel nyerő csapatot, aki egy páros főzdetúra belépőt nyer!

Majdnem minden liga nyertesének sikerült átlépni a 200+ pontos határt, nagyon komoly volt a verseny. A legjobbak legjobbja Felcsút Stealers lett, aki úgy szerezte a legtöbb pontot a héten, hogy 24 pontot ott hagyott padon (a második fckjoeburrow meg verheti a fejét a falba, mert úgy maradt le a győzelemről három ponttal, hogy 51,84 pontot hagyott a padon). A legjobb kezdőt pedig Tipmiksz rakta össze, konkrétan egyetlen pontot sem hagyott a padon, ráadásul pont ellenem lépett pályára (f*ck):

A legnagyobb pontkülönbséggel pedig GezaElemerQ nyert a héten, így ő sem távozik most üres kézzel. A nyereményekért szokás szerint a fuzovelkifele@gmail.com címen lehet jelentkezni.

Gratulálunk!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group