Connect with us

Hír

Damar Hamlin ma még nem tér vissza a pályára

Damar Hamlin elvileg teljesen egészséges, mégsem fog pályára lépni a Bills szezonnyitóján, írja több forrás. A pályán tavaly majdnem életét vesztő safety a várakozások szerint inaktív lesz annak ellenére, hogy a neve egyszer sem szerepelt a csapat sérülésriportján.

Hamlin az elkapó Tee Higginst szerelte a Bills Bengals elleni tavalyi alapszakaszmeccsén, amiből ugyan még felállt, de pár másodperccel később összeesett (ha valaki nagyon meg akarja nézni a videót, akkor itt megteheti). A mentősök nagyon hamar begurultak a pályára, próbálták újraéleszteni a safetyt, defibrillátort is bevetettek, ami szerencsére sikeres volt. A pulzusa visszatért, azonban nem tudott magától lélegezni, így intubálták és kritikus állapotban a közeli kórházba szállították. Az állapota ezt követően folyamatosan javult, kikerült a kórházból, a rehabilitáció során sem volt semmi probléma, az edzőpályára pedig már júniusban visszatérhetett, így kissé meglepő, hogy mégsem kap szerepet ma este.

A 2021-ben hatodik körös védő tavaly 845 snapen kapott szerepet a rengeteg sérülés miatt. Normál körülmények között nem lett volna kezdő idén, de a cserepadon bőven elférne.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!