Connect with us

Hír

Több hét kihagyás vár Nakobe Deanre, az egész szezonra kidőlt a Broncos safetyje

Az Eagles vért izzadva, de legyőzte a Patriotsot az első fordulóban, ugyanakkor nem lehetnek maradéktalanul boldogok a gárdánál. Ian Rapoport információ szerint a linebacker Nakobe Dean összeszedett egy súlyosabb lábsérülést és több hét kihagyás vár rá. A védő 2022-ben harmadik körös volt, de főleg csak a speciális egységben kapott szerepet, idén viszont kezdőként számítanak rá Philadelphiában.

A Broncos nemcsak, hogy kikapott a Raiderstől, de még a safety Caden Sternst is elveszítette az idényre. A 2021-ben ötödik körös játékostól sokat vártak a csapatnál a védelemben és a speciális egységben, de nagyon nincs szerencséje a sérülésekkel, tavaly is 12 meccset hagyott ki a csípője miatt.


A Panthersnél továbbra is vizsgálják a kiváló corner Jaycee Horn combhajlító-sérülését. Egyelőre nincs pontos diagnózis, de nem kizárt, hogy pár hetet ki kell majd hagynia. A 2021-ben első körös védő újoncként 13 meccset, tavaly pedig négy találkozót ült ki különböző sérülések miatt, így nem sok jót ígér ez a mostani combhajlító probléma..

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!