Connect with us

Hír

Egész szezonra elveszthette slot cornerét az Eagles

A Eagles tavaly a liga egyik legegészségesebb csapata volt, a Super Bowlban 22 kezdőből 21 pályára tudott lépni. Idén már a második fordulóban is több sérüléssel kell küzdenie a gárdának, mint tavaly összesen. A Vikings elleni győzelem alkalmával ugyanis elvesztették a slot cornerüket, Avonte Maddoxot, aki vélhetően az egész évet kihagyja majd egy mellizom-sérüléssel. Még egy másodvéleményt ki fog kérni, de jelenleg ez a várakozás.

A korábbi negyedik körös Maddox egy elég jó slot cornernek számít, így nagyon fog hiányozni a secondaryből. A helyén Mario Goodrich játszott a Vikings ellen és hat célbevételből hat elkapást engedett 60 yardért és egy TD-ért a PFF adatai alapján. Azért sem jön jól a sérülése, mert a secondaryben James Bradberry és Reed Blankenship egyébként is maródi volt már a csütörtök esti rangadóra, még ha nekik nem is hosszútávú a sérülésük.


Szintén cornerbackekkel kapcsolatos hír, hogy a Panthers végül IR-re tette Jaycee Hornt a combhajlító-sérülésével, így minimum 4 meccs kihagyásra kényszerül és vélhetően majd csak a szezon féltávja környékén térhet vissza a pályára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!