Connect with us

Hír

Elképzelhető, hogy Kyler Murray pénzügyi okokból nem lép idén pályára

Egyelőre talán még a Cardinals menedzsmentje sem tudja, hogy a jelenleg sérült Kyler Murray-e a franchise jövője. Ez pedig egy fontos kérdés, ugyanis ezen múlhat, hogy pályára lép-e idén a korábbi 1/1-es.

Murray tavaly kapott egy 5 éves, 230 millió dolláros hosszabbítást, aminek köszönhetően a 2028-as idény végéig van szerződése. Kivágni nem lehet, a 2024-es 37 millió dolláros fizetési ugyanis teljesen garantált, ellenben egy csere nagyon is adná magát, ha a Cardinals új irányítóval képzeli el a jövőjét. Már csak emiatt sem érné meg kockáztatni Murray egészségét egy potenciális 1/1-es csapatban (pláne úgy, hogy vele nehezebb a liga legrosszabb mérlegét is összehozni), de van tovább is.

Amennyiben Murray megsérülne és nem menne át az orvosi vizsgálatokon márciusban, így a 2025-ös fizetéséből 29 millió dollár teljesen garantálttá válna. Ez jelentősen csökkentheti a trade értékét és az érdeklődők számát, hisz így 2024-re és 2025-re 66 millió dollárt kellene neki garantálni, vagyis az új csapat egy év helyett csak két év múlva tudna kiszállni a szerződésből (ami megint csak kockázat, ugyanis 2026-ra is van sérülés esetén garantált tartalma).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!