Connect with us

Hír

Továbbra is tárgyal egy új szerződésről a Lions és Jared Goff

A Lions nem választott irányítót a 2023-as draft első körében, ráadásul sokan jó szezont várnak a csapattól, így jó eséllyel jövőre sem sikerül top QB-tehetséget szerezni. Mindezek fényében nem meglepő, hogy zajlanak a tárgyalások Jared Goffal, sőt a GM Brad Holmes szerint nagyon jót beszélgetett a játékos ügynökével.

A 28 éves irányító szerződése még két évig érvényes. Idén 26 millió dollárt, jövőre pedig 27 millió dollárt keresne, de ebből csak 5 millió dollár garantált. A játéka és a kvalitásai alapján ez teljesen reális ár, ami ugyanakkor jól behatárolja a benne lévő potenciált is – komolyabb célokért nem igazán lehet vele küzdeni.

Mivel azonban nem nagyon van arra esély, hogy jobb irányítót találjon a csapat, így egy ár/érték arányban korrekt szerződéssel jelentősen le lehetne csökkenteni a cap hitjét, amit el lehet költeni a roster megerősítésére. Erre viszont jó eséllyel csak jövőre kerülhet sor, nagyon úgy tűnik, hogy a menedzsment előbb meg akarja nézni, hogy tényleg képes-e Goff felnőni a feladathoz és rájátszásba vezetni a Lionst.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!