Connect with us

Hír

Mark Andrews, DeVante Parker és Jerry Jeudy is kihagyja a szezonnyitót

Nem fog tudni pályára lépni a Texans elleni szezonnyitón a Ravens sztár tight endje, Mark Andrews – írja az NFL Media. A kiváló támadó egész héten limitáltan edzett egy combsérülés miatt, amit még a Commanders elleni közös edzések során szedett össze, és eddig hivatalosan kérdőjeles volt az állapota.

A tavaly 847 yardig és 5 TD-ig jutó játékos a harmadik Pro Bowljába került be, központi eleme a támadósornak. A helyén két másodéves játékos, Isaiah Likely és Charlie Kolar kaphat nagyobb szerepet, de vélhetően a megerősített WR sor felé mehet így még több labda. A houstoniakat természetesen Andrews nélkül is meg kellene tudnia verni a Ravensnek.


Szintén nem tud pályára lépni az Eagles elleni szezonnyitón a Patriots első számú elkapója, DeVante Parker – írja Jeff Howe. Neki a térdével vannak problémái egyébként. Kiválásával JuJu Smith-Schuster és Kendrick Bourne, vagy a tight endek kaphatnak több labdát, de többet lehet a pályán a két újonc Demario Douglas és Kayshon Boutte is.


A Broncosnál is vannak WR-gondok, ugyanis Jerry Jeudy a combhajlító-sérülése miatt nem fog pályára lépni Adam Schefter információi szerint. Így Courtland Sutton és az újonc Marvin Mims, illetve a tight end Greg Dulcich vállalhatja magára a targetek oroszlánrészét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group