Connect with us

Hír

Cooper Kupp és Jack Jones IR-re került, Chase Youngra legalább két hét kihagyás vár

Azt tudtuk, hogy Cooper Kupp nem fog pályára lépni a szezonnyitón, és azt is, hogy a sérültlistára kerülésére is van esély. Nos, ez az esély most biztossá vált, a Rams IR-re tette legjobb támadójátékosát, akinek így ki kell hagynia négy találkozót. Ezek egyébként sorrendben a Seahawks, a 49ers, a Bengals és a Colts elleniek lesznek.

Kuppnak a combhajlítójával van problémája, ráadásul olyan komoly, hogy Minnesotába utazott ezzel kapcsolatban egy szakorvoshoz, ami sosem jó jel. A remek, de már 30 éves elkapó már tavaly is kihagyott 9 meccset egy bokasérülés miatt. Nélküle Van Jeffersonnak, Tutu Atwellnek és Puka Nacuának kellene termelnie az elkapásokat.


Szintén IR-re került a combhajlítója miatt a Patriots másodéves cornerbackje, Jack Jones. Neki az Eagles, a Dolphins, a Jets és a Cowboys elleni találkozókat kell kihagynia. Jones tavaly 13 meccsen lépett pályára, kétszer kezdőként, összesen a snapek 38 százalékán volt a gyepen. A holtszezonban fegyvert akart felvinni egy repülőre, ám végül ejtették ellene a vádakat. Hiányában az első körös Christian Gonzalez és a veterán Jonathan Jones lehet a két szélső corner, a slotban pedig Marcus Jones kap majd szerepet.

Patriotsszal kapcsolatos hír még, hogy a csereirányítónak igazolt Matt Corral két edzésen sem jelent meg a csapatnál, vélhetően visszatért a depressziója, így a csapat a Reserve/Left Squad listára tette. Így nem foglal roster helyet, amíg megoldódik a helyzet körülötte. Ezzel együtt Bailey Zappet visszaigazolták az 53 fős keretbe.


Ugyan IR-re nem került, sőt végre engedélyezték neki a kontakt edzéseket is, de így is több meccset kell kihagynia a Commanders pass rusherének, Chase Youngnak is. Ben Standig információi szerint nem csak a mai Cardinals elleni, de a jövő heti Broncos elleni mérkőzést is ki kell ülnie és leghamarabb a harmadik fordulóban a Bills ellen térhet vissza.

Young tavaly csak az utolsó három meccsen lépett pályára, előtte 22-t hagyott ki egy ACL-szakadás miatt. Most nem a térdével van problémája, hanem a nyakával, ami az előszezon első körében sérült meg. Fontos év előtt áll, hiszen nem hívták le az ötödik éves opcióját, tehát szabadügynök lesz év végén, így új szerződésért küzd ebben a szezonban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!