Connect with us

Hír

Nick Bosa és Chris Jones is kihagyhatja az első fordulót holdout miatt

Nagyon régen nem volt már arra példa, hogy elit játékosok meccseket hagyjanak ki holdout miatt, most viszont ez a helyzet. Hiába lépnek már a héten pályára a csapatok, Nick Bosa és Chris Jones továbbra is holdoutol és abszolút reális, hogy kiüljék az első fordulót (vagy többet).

Bosa tavaly az év védője volt, a hiánya óriási érvágás lenne a 49ersnek. Idén az ötödik éves opciójával játszik, ami 17,8 millió dollárt fizet neki, de a reális piaci értéke évi 30 millió dollár körül mozog. Egyelőre nincs hír arról, hogy közelednének az álláspontok, sőt a 49ersnél már nyíltan arról beszélnek az edzők és a játékosok is, hogy fel kell készülniük Bosa hiányára, ebben az esetben a másodéves Drake Jackson és a Raiderstől igazolt bust Clelin Ferrell lenne a két kezdő a szélen.

Hasonló a helyzet Jonesszal is. A liga második legjobb DT-je tavaly harmadik lett az év védője szavazáson, a piaci értéke neki is 30 millió dollárhoz közelít, de idén csak 19 millió dollárt keresne, ráadásul jövőre ő is szabadügynök lenne. A szerződéshosszabbítás tehát az esetében is időszerű, de még Bosához képest is kicsinek tűnik az esély arra, hogy a csütörtöki szezonnyitón pályára lépjen (Andy Reid és Patrick Mahomes is erre utalt a legutóbbi nyilatkozatában).

Jones csütörtöki visszatérésére már tényleg egyre kisebb esély van, de Bosának három nappal több ideje van, így kicsit több esély van a játékára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group