Connect with us

Hír

Patrick Peterson szerint kiszámítható a 49ers offense, interceptiont fog szerezni a hétvégén

A hétvége egyik legjobban várt mérkőzése a 49ers-Steelers összecsapás lesz. Most az egyik főszereplő, a veterán cornerback Patrick Peterson beszélt az All Things Covered podcastben arról, hogy ugyan Kyle Shanahan egy nagyon jó támadórendszert futtat és Brock Purdy sem fog fejben hibázni, de szerinte így is képes lesz interceptiont szerezni, mert tanulmányozta a tendenciáikat és talált pár rést a pajzson.

“Van pár olyan dolog, ami jelzi nekünk, hogy milyen játékok jöhetnek bizonyos szituációkban. Majd amikor megszerzem az interceptionöm vasárnap, akkor beszélünk róla bővebben.”

Értelemszerűen nem árulta el, milyen tendenciákat fedezett fel a 49ers támadósorában, de nagyon kíváncsian várjuk, hogy tényleg sikerül-e interceptiont szereznie és ha igen, akkor mit látott a korábbi meccsfelvételeken.

Purdy egyébként tavaly csak négy interceptiont dobott 10 meccsen, de azért voltak turnovert érő dobásai, amiket szerencsésen megúszott, szóval lehet keresnivalója a Steelers egyébként nagyon jó erőkből álló védelmének. És ha nem Peterson, akkor Minkah Fitzpatrick is esélyes lehet egy interceptionre, feltéve hogy Peterson megosztotta a kiváló safetyvel a tanultakat.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tizenkettes
Tizenkettes
9 months ago

Amikor a 13. fordulós meccsre készülnek a csapatok, és szétvideózzák magukat, akkor nincs kérdés, hogyan készülnek fel az ellenfélből. De egy első fordulóbeli meccsre ezt hogyan teszik? Nem is feltétlenül egy 49ers elleni meccsre gondolnék, ahol évek óta megvan a rendszer, és ki lehet indulni az előző évi meccsekből, hanem mondjuk arra, hogy a Las Vegas hogyan készül fel a Sean Payton-féle “új” Denver ellen. Mert az oké, hogy Wilson maradt, de a tavalyik felvételek nyilván szart sem érnek, Payton korábbi munkásságából meg nem biztos, hogy ki lehet indulni, mert Brees nem Wilson (illetve Wilson nem egy Brees). Szóval ilyenkor ezt hogyan kell elképzelni?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x