Connect with us

Hír

Patrick Peterson szerint kiszámítható a 49ers offense, interceptiont fog szerezni a hétvégén

A hétvége egyik legjobban várt mérkőzése a 49ers-Steelers összecsapás lesz. Most az egyik főszereplő, a veterán cornerback Patrick Peterson beszélt az All Things Covered podcastben arról, hogy ugyan Kyle Shanahan egy nagyon jó támadórendszert futtat és Brock Purdy sem fog fejben hibázni, de szerinte így is képes lesz interceptiont szerezni, mert tanulmányozta a tendenciáikat és talált pár rést a pajzson.

“Van pár olyan dolog, ami jelzi nekünk, hogy milyen játékok jöhetnek bizonyos szituációkban. Majd amikor megszerzem az interceptionöm vasárnap, akkor beszélünk róla bővebben.”

Értelemszerűen nem árulta el, milyen tendenciákat fedezett fel a 49ers támadósorában, de nagyon kíváncsian várjuk, hogy tényleg sikerül-e interceptiont szereznie és ha igen, akkor mit látott a korábbi meccsfelvételeken.

Purdy egyébként tavaly csak négy interceptiont dobott 10 meccsen, de azért voltak turnovert érő dobásai, amiket szerencsésen megúszott, szóval lehet keresnivalója a Steelers egyébként nagyon jó erőkből álló védelmének. És ha nem Peterson, akkor Minkah Fitzpatrick is esélyes lehet egy interceptionre, feltéve hogy Peterson megosztotta a kiváló safetyvel a tanultakat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group