Connect with us

Hír

Hopkins több csapatot is felhívott, de egyesek még csak válaszra sem méltatták

DeAndre Hopkins a minap a GQ magazinnak engedett betekintést a szabadügynök-piaci folyamatába, ebben pedig elárult pár csapatot, aki egyáltalán nem érdeklődött iránta, pedig ő szívesen játszott volna náluk.

A kiváló veterán elkapót májusban vágta ki a Cardinals, amikor már lecsengett a piac és a csapatok nagyrészt kiköltekezték magukat. Nem a legszerencsésebb szituáció sem a csapatoknak, sem a játékosnak, de ebből kellett kihozni a legjobbat. Végül a Titansbe került, de előtte azért több franchise-t is megkeresett.

“Volt pár csapat, akik rajta voltak a listámon, fel is hívtam őket, de nem hívtak vissza. A Detroit Lions nem akart engem. A Dallas Cowboys sem akart engem. A Giants sem. Basszus, ki volt még? A 49ers sem akart engem.”

Amellett, hogy ha tényleg vissza sem hívták, az nem valami szép dolog, a Cowboysnak és a 49ersnek nagy szüksége nem lett volna rá, így az ő részükről érthető, hogy nem érdeklődtek komolyabban iránta. A Lionsnak és a Giantsnek viszont nagyon kellene egy ilyen típusú X elkapó, így a részükről már meglepőbb az érdeklődés teljes hiánya.

Hopkins hozzátette, hogy ezt motivációként fogja használni és alig várja, hogy “szétrúgja a seggüket”. Mondjuk ránézve a sorsolásra idén egyikükkel sem játszik a Titans, így erre még egy ideig várnia kell.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!