Connect with us

Hír

Sérülésből most sem volt hiány

Véget ért a vasárnapi meccsdömping és ahogy ilyenkor lenni szokott, tele vannak a hírek a sztárok sérüléseivel.

A Packers elit guardja Elgton Jenkins összeszedett egy kisebb térdsérülést. Állítólag a szalagok nem sérültek súlyosan, a szezonja jó eséllyel nincs veszélyben, de könnyen lehet, hogy pár hetet ki kell hagynia.


A Ravensnél Odell Beckham nem tudta befejezni a meccset egy bokasérülés miatt. John Harbaugh szerint nem súlyos a sérülés, de ismerve az elkapó múltját és a Baltimore orvosi stábját azért van ok az aggodalomra.


Sorozatban második meccsét nem tudta befejezni a Colts első körös újonca, Anthony Richardson. Az irányító ezúttal agyrázkódást szenvedett, ahogy a kezdő center Ryan Kelly is. Hasonló helyzetben van a Raiders elkapó Davante Adams és a Commanders tight end Logan Thomas is, így mind a négyen bekerültek az agyrázkódás protokollba és a játékuk egyelőre kérdőjeles a harmadik fordulóban.


Ugyan nem vasárnapi sérülés, de érdemes megemlíteni, hogy Brownsból jó eséllyel hiányozni fog a top elkapó Amari Cooper egy combsérülés miatt. A hiányában az Elijah Moore, Donovan Peoples-Jones, Marquise Goodwin, Cedric Tillman, David Bell ötössel kell megoldania a passzjátékot Deshaun Watsonnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!