Connect with us

Hír

Súlyosabb lehet Cooper Kupp sérülése, hetekre kidőlhet

Cooper Kupp combhajlítója egy hónapja sérült meg a Rams egyik edzésén, de úgy tűnt, hogy az elkapónak nem kell kihagynia meccseket, még ő maga is azt nyilatkozta, hogy várhatóan ott lesz a nyitófordulóban. Azóta viszont rásérült a combhajlítójára és veszélybe került a játéka az első héten.

A combhajlító egy elég problémás terület, nagyon el tud húzódni a gyógyulás, ha nincs megfelelően kezelve a sérülés. Feltehetően valami ilyesmi történt, Kupp ugyanis Ian Rapoport információ szerint ma egy híres specialistához utazik másodvéleményért. Abszolút benne van a pakliban, hogy több hetes kihagyás vár a csapat második legfontosabb támadójára.

Kupp az NFL egyik legjobb elkapója, 2021-ben 145 elkapásból 1947 yardot és 16 TD-t szerzett (mindhárommal vezette a ligát), amivel övé lett a Tripla Korona, illetve a Super Bowl legjobbjának is őt választották. Tavaly egy sérülés miatt csak kilenc meccsen lépett pályára, de így is volt 75 elkapásból 812 yardja és hat TD-je. A kiesése bármelyik csapatnak óriási érvágás lenne, a Rams esetében viszont ez felérne egy katasztrófával, rajta kívül ugyanis nincs igazán jó elkapni tudó játékos a rosteren.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!