Connect with us

Hír

Szeptember legjobb játékosai

Szokásához híven az NFL döntött az adott hónap legjobbjairól. Nézzük, kik teljesítettek a legmagasabb szinten szeptemberben.

AFC

Az AFC legjobb támadója Tua Tagovailoa lett: az MVP-számokat hozó irányító 71,3 százalékos pontossággal 1024 yardot és nyolc TD-t passzolt 121,9-s passer ratinggel. A legjobb védőnek a Steelers pass rusherét, TJ Wattot választották, aki 11 tackle mellett hat sacket, öt negatív yardos szerelést, illetve 2-2 kiharcolt fumble-t, összeszedett fumble-t és leütött passzt jegyzett. A hónap speciális egység játékosa pedig a Bills rúgója, Tyler Bass lett, aki mind a 17 rúgását értékesítette és 31 pontot tett fel a táblára.

NFC

A legjobb támadó Christian McCaffrey, aki a 353 futott- és 70 elkapott yarddal, illetve három futott TD-vel járult hozzá a 49ers 3-0-s kezdéséhez. Micah Parsons helye is abszolút megérdemelt a listán, a Cowboys pass rushere ugyanis 12 tackle mellett négy sacket, öt negatív yardos szerelést, valamint egy-egy kiharcolt- és összeszedett fumble-t, illetve egy leütött passzt jegyzett. A legjobb ST-játékos pedig Jake Camarda lett, akinek 14 puntjából hét is a 20 yardoson belülre ment, a leghosszabb rúgása 74 yardos lett és átlag 54,9 yardos bombákat eresztett el.

Újoncok

A legjobb újonc támadó a Texans 1/2-es irányítója, CJ Stroud lett, aki kiváló szezonkezdeten van túl: 64,5 százalékos pontossággal passzolt 906 yardot 4 TD mellett interception nélkül – miközben a fala négyötöde sérült. A legjobb védő újonc pedig a Patriots cornerbackje, Christian Gonzalez lett, aki AJ Brown, Tyreek Hill és Garrett Wilson ellen nyújtott nagyon jó teljesítményt, nagy játékokat tekintve pedig volt egy sackje és egy interceptionje is.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x