Connect with us

Minden ami NFL

Touchdown Week2 – 6 pont és egy sikertelen extra

Minden héten van mit tanulni az NFL-ben, úgyhogy minden forduló után le is vonjuk a tanulságainkat. Jöjjön tehát egy touchdownnyi (6+1) pont / take / gondolat a szezon második hétvégéje után: eltemetünk egy irányítót, rápillantunk az újonc QB-kra, kiakadunk pár edzőre, és megoldjuk a Jets irányító-helyzetét!

⚰️ El lehet temetni Justin Fields karrierjét

Sokan reméltek fejlődést Justin Fieldstől az idei évre, hiszen tavaly mutatott már felvillanásokat, de bőven voltak még javítanivalók a játékában. Nos, Fields semmit sem fejlődött a tavalyi évhez képest. Még mindig nem olvas elég gyorsan, amikor meg jól olvas, akkor meg nem bízik saját magában / a rendszerben és nem dobja meg a labdát az üres elkapónak sem, helyette pedig vár és vár, majd benyel egy sacket (rekordmagas arányban).

Tegyük hozzá, hogy az offense nem segíti ki a dolgát, hiszen katasztrófa, amit művelnek. És most nem a tehetségszintre gondolok, ami még mindig nem jó, de legalább már nem pocsék, hanem az edzői tevékenységre, amire nincsenek szavak. Az menthetetlen, hogy két forduló alatt négy futást hívtak Fieldsre. Vagy hogy ha már nincsenek QB option játékok, akkor ilyen kevés az under center játék. Vagy hogy behívják egymás után kétszer ugyanazt a screent. És ezek csak a látványos dolgok, az egész offense úgy szar, ahogy van, makro és mikro szinten egyaránt nehéz szavakat találni erre.

A szombati beharangozóba linkeltem már JT O’Sullivan elemzését a Bears offense első heti produkciójáról, most itt a második körös is, ami még talán annál is felháborítóbb, gyomorforgatóbb – ha van rá 1,5 órátok, nagyon ajánlom.

Mindez pedig azt eredményezi, hogy Fields karrierjét dobhatjuk a kukába. Mert még ha lenne is benne fejlődési lehetőség, ez az edzői stáb egyértelműen nem fogja tudni kihozni ezt belőle. És ha ez az áttörés nem jön meg neki idén, akkor nem fog több lehetőséget kapni. A Bears a draft tetején fog választani, amúgy is van egy extra első körös pickjük a Pantherstől, egyértelműen irányítót fognak húzni, erre ment ki a játék már az új vezetőség kinevezésénél is, csak Fields tavaly mutatott pár biztató jelet, hogy még adjanak neki egy lehetőséget.

Ezzel részben a saját, részben az edzői stáb hibája miatt nem tudott élni és hacsak nem áll be valami hatalmas változás a szezon további részében, akkor el is temethetjük a karrierjét. Azt a kérdést pedig fel lehet tenni, hogy vajon jó ötlet-e ennek az edzői stábnak adni még egy irányítót. Sőt azon is el lehet gondolkodni, hogy vajon a teljes Bears szervezet képes-e bármi értelmeset kezdeni egy irányító prospecttel. Erre ugyanis mióta itt Magyarországon focit nézünk, nem volt bizonyíték.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
1990 HUF19 990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés dec.31-ig
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
2990 HUF23 990 HUF
-33% BLACK FRIDAY akció az éves előfizetésre
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés dec.31-ig
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Támogató
havonta
évente
4490 HUF38 990 HUF
-28% BLACK FRIDAY akció az éves előfizetésre
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!