Connect with us

Minden ami NFL

Túlreagálás vagy valóság – minek hihetünk a szezon elején?

A szezon eleje sokszor tud félrevezető lenni, de sokszor fel is hívhatja a figyelmünk olyan dolgokra, amikre nem feltétlen számítottunk. Az egészben persze az a nehéz, hogy ilyenkor megállapítsuk, minek lehet hinni és minek nem. Most az első két forduló narratíváit, reakcióit, túlreagálásait vizsgáljuk meg, hogy mennyire hihetünk ennek. 

Az állításokhoz, túlreagálásokhoz a Támogatóinkat kértem meg a Discord szerverünkön. Ezek hihetőségét pedig egy 10-es skálán nézem, ahol a 10-es jelenti azt, hogy teljes mértékben elhiszem a dolgot, a 0 pedig azt, hogy egyáltalán nem. 

Nem a Cardinals a liga legrosszabb csapata

A Cardinals mindkét meccsén vezetett a félidőben és végig pariban volt az ellenfeleivel, mindkétszer csak egy labdabirtokláson belüli vereséget szenvedett. Nem tűntek annak a pofozógépnek, aminek mindenki várta őket a szezon előtt, amikor toronymagas esélyesei voltak az 1/1-nek. Lehet, hogy a menedzsment tankolni szeretne, de értelemszerűen az edzők és a játékosok a pályán nem, csak nincsenek jó helyzetbe hozva ahhoz, hogy nyerhessenek – lásd Joshua Dobbs a kezdő irányító.

Szigorúan az első két forduló alapján nem a Cardinalsnak adnám a “liga legrosszabb csapata” címet, de azért összességében továbbra is inkább azt mondanám, hogy ők szerzik meg az 1/1-et. Ebben viszont már egyáltalán nem vagyok olyan magabiztos, mint eddig, sokkal közelebb van az 50-50-hez a dolog. Úgy tűnik Jonathan Gannon a nagyon cringe megnyilvánulásai ellenére azért valahogy csak tűzbe tudja hozni a srácokat.

A 0-2-es csapatokkal Balázs bővebben foglalkozik majd csütörtökön, szóval nem akarom itt szaporítani a szót, de szerintem a Bears katasztrofálisabb volt eddig (róluk holnap lesz szó egy másik cikkben).

Mennyire hihető? 3,5/10

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Előfizető
havonta
1990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Előfizetek
Reklámmentes
havonta
2990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Előfizetek
Támogató
havonta
4490 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
Az éves FK! fantasy bajnokságra sem kell külön fizetned
Előfizetek

Click to comment

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!