Connect with us

Hír

Visszavonul Carl Nassib

Bejelentette a visszavonulását a pass rusher Carl Nassib. Bizonyos szempontból történelmi személyiségnek számít, ő volt ugyanis az első nyíltan meleg játékos, aki pályára lépett az NFL-ben (korábban többen is voltak, akik a visszavonulásuk után coming outoltak).

A még mindig csak 30 éves Nassib 2016-ban a Browns harmadik körös választottja volt. Két évet húzott le le a csapatban, majd játszott a Bucsban (kétszer is) és a Raidersben. Túlzás lenne azt állítani, hogy sikeres pályafutást hagy maga mögött (bár 23 millió dollárt azért így is keresett), karrierje során 187 tackle, 25,5 sack, négy fumble, 19 leütött passz és egy INT került a neve mellé.

Jelenleg nem volt csapata, nem is érdeklődtek iránta, így nem meglepő a döntése.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Staten Island
Staten Island
9 months ago

Még a Hard Knocksból emlékszem rá.

Bandi
Bandi
9 months ago

A játékosok fele őrülne már annak is ha fele ilyen sikeresek lennének. Szerintem aki nem első körös az a draft előtt simán aláírna egy ilyen karriert.

randy22
randy22
9 months ago

Az NFL-be eljutó és ott pályára lépő játékosok már szerintem sikeres pályafutással rendelkeznek. Nassib lehúzott 7 szezont, amely alatt azért 23 millió dollár össze is jött. Ez azért nem rossz összeg… :)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x