Connect with us

Hír

Payton azt szeretné, ha Wilson inkább a játékra fókuszálna, nem a saját brandjére

Russell Wilson tavaly sok szempontból nevetség tárgyává vált. Egyrészt a játéka miatt is, de a pályán kívül is elég sok furcsa dolog derült ki róla, például hogy saját irodája volt a Broncos épületén belül, vagy hogy a Londonba tartó repülőúton a folyosón edzett, hogy a sok kínos reklámról és a “Let”s Ride” szlogenről ne is beszéljünk (és biztos elfelejtettünk még pár dolgot). Most új korszak kezdődött az ő és a Denver Broncos életében, ugyanis Sean Payton kinevezésével megváltoznak a dolgok, a főedző ugyanis vasszigort tart és egyértelműen ő irányítja a hajót.

Most Seth Wickersham cikkéből derült ki többek közt az, hogy Payton szeretne változtatni Wilson hozzáállásán: megmondta az irányítónak, hogy jó lenne, ha “kevesebbet fókuszálna a Russ Kft-re”.

“Abbahagynád végre a csecsemők kibaszott csókolgatását? Nem politikusnak készülsz.”

A Broncos szurkolói is remélik, hogy Wilson kevésbé az a színész lesz, aki egy irányítót alakít egy filmben, inkább a kilencszeres Pro Bowler és Super Bowl-győztes irányító, aki Seattle-ben volt a fénykorában.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
2023-09-07 20:12

Payton nyugodtan nagyképűsködhet meg mutathatja a vasszigort, ha közben mindenki tudja, hogy Wilsonnal szemben ilyen szerződés mellett gyakorlatilag tehetetlen.:(

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x