Connect with us

Hír

Daniel Jones lehet mégis visszatérhet a héten!

Tegnap még arról szóltak a hírek, hogy Daniel Jones jó eséllyel kihagyhatja a 9. fordulót is, azonban most Ryan Dunleavy információi szerint az orvosok zöld utat adtak neki a kontakt edzéshez, ami elég jó jel arra, hogy akár már a héten visszatérjen a Giants kezdőjébe.

Jonesnak a Dolphins elleni kiütéses vereség során megsérült a nyaka, így az ötödik forduló óta nem is lépett pályára. A helyén Tyrod Taylor kezdett, aki a sérüléséig hét passzkísérletből nyolc yardot szerzett a Jets ellen, a helyén pedig Tommy DeVito kapott lehetőséget, aki szintén hét kísérletből -1 yardot passzolt. A Giants irányítóinak teljesítménye a sackeket is számítva -9 passzolt yard volt, tehát nagyon kéne Jones visszatérése. Taylor az előző két meccsen egyébként nem volt rossz, de ha ő nem bevethető, akkor tényleg semmi esélye a Giantsnek.

Az NFL Media azonban azt azért hozzáteszi, hogy Jones elég gyengének érezte a bal kezét a nyaksérülés miatt, és egész magas az újrasérülés esélye, ha hamar küldik vissza a pályára. Meglátjuk mi lesz vasárnap, amikor a Giants a Raiders ellen játszik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!