Connect with us

Hír

Kyler Murray a héten edzésbe állhat

Két hete még arról szóltak a hírek, hogy Kyler Murray visszatérése messze van és legoptimistább forgatókönyvek alapján is inkább november elején térhet vissza a legkorábban az edzőpályára. Ehhez képest most a főedző Jonathan Gannon arra célozgatott, hogy akár már a héten elkezdheti a gyakorlatokat a jelenleg PUP-listán lévő QB.

A korábbi 1/1-es még tavaly decemberben szakította el az ACL-ét, aminek a gyógyulása akár egy évig is eltarthat, így nem lett volna meglepő, ha csak november végén – december elején kerül játékra alkalmas állapotba. Ez még mindig elképzelhető forgatókönyv, de összességében azért biztató, hogy jól halad rehabilitációja és akár már a következő két-három hétben visszatérhet – ha aktiválják az edzési periódusát, akkor 21 napjuk van felhozni az aktív keretbe a szabályok értelmében.

Érdekes lesz ez a Murray-kérdés, mert már így is elég jó a Cardinals támadósora, Murray-vel pedig elég jó esély lenne pár extra győzelemre, ami a tankolás szempontjából nem túl szerencsés. Persze aligha lennének szomorúak Arizonában, ha bombaformában térne vissza és minden kétkedőt meggyőzne arról, hogy ő a franchise jövője.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!