Connect with us

Hír

Az Eagles leigazolta Julio Jonest

Az Eagles secondaryre nagyon ráférne az erősítés, de a menedzsment egy korrekt veterán corner vagy safety helyett inkább leigazolta az elkapó Julio Jonest, írja minden releváns forrás. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek, de a 2010-es évek egyik top 3-as elkapója jó eséllyel veteránminimum közeli összegért írt alá és a WR3 posztért lehet harcban.

A 2011-ben 1/6-os elkapó karrierje első kilenc évében hétszer lépte át az 1000 yardos határt a Falcons játékosaként, 2014 és 2018 között soha nem szerzett 1400 yardnál kevesebbet, a legjobb idényében pedig 1871 yardig jutott. 2020-ban kezdett megkopni a játéka, a sérülésekkel sem volt szerencséje, így 2021-ben elcserélték a Titanshez. Ez a kaland borzalmasan alakult, tavaly pedig a Bucs játékosaként sült fel (299 yard, két TD), így egészen idáig nem volt csapata.

Túl sokat már nem kell tőle várni, de PR-szempontból jó fogás. A Sasoknál a harmadik számú WR Quez Watkins IR-re került, így vékony lett a csapat a poszton, az elit AJ Brown, Devonta Smith duó mögött csak Olamide Zaccheaus és a visszahordó Britain Covey volt az aktív keretben.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group