Connect with us

Hír

Saquon Barkley maradni akar a Giantsben

Október 31-ig lehet cserélni az NFL-ben, ilyenkor pedig értelemszerűen rengeteg a trade-pletyka. Az egyik legfelkapottabb név futó Saquon Barkley, akinek a szerződése a szezon végén lejár, a csapata pedig 1-5-ös mérleggel áll, így adná magát a váltás. A támadó ugyanakkor szeretne New York-ban maradni.

“Mindenki tudja, hogyan érzek. Mindenki tudja, hogy nem akarok cserét. Remélem, hogy egész karrieremben a Giants játékosa lehetek”

– mondta a futó a New York Postnak.

Barkley az idei holtszezon elején franchise taget kapott a Giantstől, de a csapat nem igazán próbált vele hosszabbítani. Sőt rengeteg riport szerint a menedzsment legalább egy tucat potenciális vevőt felhívott és megpróbálta elcserélni a futót-t a tag kiosztása után. Ebből végül nem lett semmi, majd a felek a szezon előtt megegyezte egy 1 éves szerződésben, ami mindössze 900 ezerrel fizetett többet a franchise tagnél, de azt is csak akkor, ha a Giants rájátszásba jut (ez ugyebár már nem reális).

Barkley fizetése elég nagy, a potenciáli új csapatának 5-6 milliót kellene fizetni neki, így nem valószínű egy csere. Pláne hogy a korábbi 1/2-es futó idén csak három meccsen játszott sérülések miatt és azokon sem volt valami jó.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x